Skip to content
Ängstugan Barockridning
Försäljning
Försäljning av hästar

Under många år har vi förmedlat hästar från Frankrike, Portugal och Spanien.

Om du letar efter en häst som har det där lilla extra. Tveka inte att kontakta oss. Vi är måna om att alla våra kunder är nöjda, därför erbjuder vi en unik nöjd-kund-garanti. Vi garanterar att du är 100% nöjd med hästen annars går köpet tillbaka.

 
Tillverkning och försäljning av sadlar, träns samt annan utrustning
Det började för många år sedan när jag 10 år gammal försökte sy min egen camarguegjord med hjälp av av skruvmejsel, en av mammas stoppnålar, kökstråd och en bit läder som en god vän till min far hade gett mig, en mycket duktig sadelmakare.

Envis som jag var höll jag på från 2 på eftermiddagen till
kl 3 på natten...

Jag älskar lukten av läder och när jag så småningom lärde mig göra sadlar och träns växte intresset för sadlar från olika länder. Jag finner traditionella klassiska sadlar väldigt anonyma. En sadel skall ha en personlighet och dess historik skall speglas i sin utformning. Det är därför som jag gärna tillverkar lösningar och annorlunda utsmyckningar, som kommmer från min fantasi och kunskap om historiska sadlar, men också för att jag ibland vill skapa något nytt som jag saknar för ett speciellt ändamål.

Vi tar hem all utrustning från utländska tillverkare med gedigen kunskap och många års erfarenhet av tillverkning. Allt från sadlar till träns,bett, stigbyglar, sadelgjordar till tyglar. Kontakta oss för mer information.

Ridkläder har också eftrefrågats av några kunder. Vi kan naturligtvis hjälpa till med det också. Vi har på beställning tagit hem skjortor från Camargue, spanska ridstövlar  och Lusitano ridbyxor. Välkommen att höra av dig till oss för beställning.
 
Försäljning