Skip to content
bild_bo.jpg 

stallet.jpg

 

Bo hos oss 

 

stallet03.jpg

Stallet

Under 2004 uppfördes ett helt nytt stall med plats for 22 hästar. Stallet är modernt, ljust, har mycket bra ventilation och golvvärme i mittgången. Två stora sadelkammare samt en spolspilta finns tillgängligt för alla. Det är inte bara hög standard utan också god service. För den som önskar går det att beställa full service med fodring morgon och kväll, utsläpp samt påklädning av täcke för utevistelse. Strö och foder tillkommer. Självklart finns vi alltid tillhands för konsultation och hjälp.

Utanför stallet finns en upplyst paddock som plogas på vintern men det finns även en picadero (litet ridhus) som kommer att renoveras under 2010 med bland annat speglar. Picaderon är i vårt kalla klimat ett måste för alla kunders trevnad och för att kunna träna. Dels de hästar vi tar emot från kunder men också för utbildning av våra egna.

Alla boxplatser är kontrakterade och hyran betalas i förskott. Vi har stallmöten varje månad där vi går igenom det som kommer på agendan. Alla hästar som kommer till oss måste vara försäkrade.

Hos oss är alla hjärtligt välkomna, oavsett hästras eller ridinriktning. Vi har en bra och avspänd stämning i stallet. Då och då anordnar vi gemensamma aktiviteter där alla kan delta. Som exempel kan nämnas den årliga Hubertusjakten och Familjedagen, då vi bjuder in alla som vill att delta i shower, uppvisningar och tävlingar.

 

hast5.jpg 

 

bo_2.jpg

 

stallet04.jpg