Skip to content
angstugan.jpg

Erbjudanden till diskussionslystna hästvänner 2019

Vi på Ängstugan lanserar nu ett diskussionsforum för alla er som deltagit i någon av våra aktiviteter. Tanken med det är att bjuda våra kunder på en extra bonus! Här kan ni diskutera era erfarenheter av, och jämföra våra många hästar, uttrycka er mening om nya erbjudanden vi lanserat och ställa frågor direkt till oss som driver anläggningen.

Forumet är privat och för att få tillgång till det meddelar du att det är din önskan i kontaktformuläret nedan. Om du inte är säker på att vi vet vem du är anger du någon aktivitet du deltagit på i vår regi.

Namn:
Email:
Meddelande:

När vi mottagit ditt meddelande kommer du att få ett mail med inloggningsuppgifter till vårt forum. Vi tycker att ett privat forum är bäst eftersom vi då kan vara mer personliga och inte behöver diskutera under pseudonymer eller dra oss från att posta sådant som eventuellt kan vara lite känsligt. Vi kommer att moderera aktivt, det brukar behövas vid diskussioner online.

För oss är forumet även en kanal genom vilken vi snabbt kan nå ut till våra trognaste kunder och hästvänner. I en särskild tråd postar vi information om erbjudanden och kampanjer som ibland är exklusiva för just forumbesökare. Det är en bonus och vi tycker att du ska ta till vara på möjligheten att prata om ditt intresse med andra som förstår dig!