En byggfirma i Södermanland

God morgon och välkomna till bloggen alla mina kära läsare. Det är mycket som händer nu för vi håller på att renovera huset. En del gör vi själva och annat anlitar vi hjälp till. I mitt inlägg här idag hade jag tänkt att jag lite kort skulle ta och skriva några rader om ett företag som heter Almviks Gårds Hantverk, det här är en byggfirma i Södermanland som jag och min fru vänt oss till för badrumsrenoveringen. 

Under flera veckors tid har jag skrivit om det här med renoveringen och det är en hel del läsare som har skrivit till mig och ville få veta lite mer om vilket företag det är som hjälpte oss med badrumsrenoveringen. Det är som sagt Almviks Gårds Hantverk, och det är ingen slump att vi valde att vända oss till dem, det är ett företag som jag fick som tips utav en kollega som även han fått sitt badrum renoverat. Han menade på att han inte hade kunnat önskat sig bättre hjälp än den han fick av det här företaget, därför blev det så att även min fru och jag vände oss dit och vi är lika nöjda vi. Almviks Gårds Hantverk har expertis inom våtrumsbehörighet. Deras medarbetare har en lång erfarenhet av badrumsrenovering och plattsättning så om du i behov av något liknande kan du få goda råd och ett väl utfört arbete av just dem. Det är en mångsidig byggfirma i Södermanland som kan vara behjälpliga inom en hel del annat också, till exempel målning eller tapetsering eller något inom totalentreprenad. Jag gör som så att jag stoppar in en länk i texten som tar er till deras hemsida, där kan ni läsa mer om dem och all den service och tjänster som står till buds.