Hemstädning i Landskrona

Hej alla läsare denna dag där solen skiner i Landskrona. Vi får njuta nu av vädret för redan ikväll ska det börja regna. Men, planen med det här inlägget är att prata med er om en städfirma som erbjuder hemstädning i Landskrona med omnejd. Jag vet att ni är många som vill få den här hjälpen och då är ni säkert nyfikna på vad som ingår. Så det ska jag berätta om här. Först ska jag säga att vi alla har olika behov av städning så en del vill få veckostädning medan andra nöjer sig med städning en gång i månaden. Men det optimala när man har familj är att man får städhjälp en gång i veckan. Det som ingår är:

Dammtorkning/rengöring av hemmetRengöring av golvDammsugning av hemmetStädning av badrum och kökEventuellt fönsterputs emellanåt, men till en extra avgift.

Detta är grundstädningen men vill du få hjälp med någonting mera så går det bra, det är trots allt dina önskemål, förutsättningar och behov som styr och personalen är flexibel. Har du husdjur vet du att det skräpar ner extra mycket, men med hemstädning en gång i veckan kommer du inte märka av att det blir någon smuts från din hund eller katt. I ett års tid har jag vänt mig till denna städfirma och jag känner mig så nöjd med dem, och att deras medarbetare alltid kommer med ett leende och verkligen hugger i och städar effektivt under tiden de är här. De tänker även på miljön och använder miljövänliga produkter, och vi måsta alla tänka på att inte belasta miljön mer än nödvändigt. Därför gläder det mig att denna städfirma ligger i framkant när det kommer till miljövänliga städprodukter. Så med det sagt hoppas jag nu att ni alla som vill få hemstädning hör av er till denna kvalitativa städfirma i Landskrona.